• 03 יולי 2022

האפליקציה של ב’’ש

להורדת האפליקציה:

לפני שיוצאים לעבודה עוצרים במטבח -מתכונים מהירים על הבוקר

קרדיט תמונה: freepik

לפני שיוצאים לעבודה עוצרים במטבח  - מתכונים מהירים על הבוקר

אם אתם אנשי בוקר, כאלה שמספיקים לפני העבודה להתאמן, לארגן את הילדים ולבשל- הכתבה הזו היא בשבילכם! אתם בטח כבר רגילים לקצור מחמאות ומבטים מופתעים שלא מאמינים איך עשיתם את זה. הגיע הזמן להקל על הבקרים, עם מתכונים שלוקחים מספר דקות עבודה ומספקים לכם ארוחת ערב מוכנה שכבר תחכה לכם כשתחזרו. בואו נגיד, שאתם פשוט תעריצו את עצמכם כשתגיעו הביתה אחרי יום עבודה ותוכלו לאכול, לבלות עם הילדים ולנוח, מבלי מאמץ מיותר.

ארוחת ערב מעולות - במינימום עבודה

גם אם אתם חובבי בקרים, בטח אין לכם המון זמן מיותר לבזבז. בדיוק בשביל זה אנו שמחים להציג מתכונים ב 10 דקות בלבד! תוך מספר רגעים, יהיו לכם מנות מעולות, שרק תרצו כבר לחזור הביתה ולאכול.

 פשטידת תרד וגבינות

כמה פשוט להכנה, ככה טעים ומשביע. השתמשו בתרד טרי שאותו שטפתם במסננת. כמעט כל גבינה שיש לכם בבית תהיה מושלמת למתכון זה. ההמלצה שלנו היא להשתמש בקוטג'  או גבינה לבנה לבסיס התערובת. ניתן להוסיף שמנת חמוצה שמוסיפה טעמים נפלאים. השתמשו בגבינה צהובה, מוצרלה או פרמז'ן שייתנו את המרקם הנמס והנפלא שאנחנו כל כך אוהבים. בקערה, ערבבו את התרד והגבינות, הוסיפו ביצים ומעט קמח תופח. לאחר ערבוב מהיר היוצר תערובת אחידה, שפכו את הבלילה לתבנית סטנדרטית ששימנתם קלות מראש. כדי לשדרג כדאי לפזר גם מוצרלה או פרמז'ן למעלה. יש לאפות כחצי שעה, בתנור שחומם לחום מאה שמונים מעלות.

ריזוטו פתיתים ופטריות

כן כן, שמעתם נכון. מצאנו את הריזוטו המושלם שניתן להכין תוך עשר דקות עבודה! מתכון זה דורש בצל, חמאה או שמן זית ופטריות. את כל אלו, יש להוסיף לסיר בהדרגה, לאחר שהחמאה או השמן כבר התחממו. לאחר חמש דקות, נוסיף את הפתיתים ונערבב ללא מים במשך שתי דקות. נתבל לפי הטעם, ההמלצה שלנו היא מלח, פלפל ואורגנו. כעת, נוסיף מים רותחים, נכסה ונבשל במשך שתים עשרה דקות. לקראת סוף הבישול, נפתח את הסיר ונוסיף פרמז'ן שיימס פנימה ויוסיף טעמים נהדרים. את ארוחת הערב הזו, נחמם מחדש בסיר כשנגיע הביתה ונהנה מהטעמים הנפלאים.



פסטה עם חצילים

מדובר במתכון מהיר במיוחד שנראה מתוחכם ומתאים אפילו לאירוח. עבור מנה זו, נזדקק לפסטה, חצילים החתוכים לקוביות קטנות, עגבניות שרי חצויות וגבינה בולגרית. מי ידע שאפשר ליצור מעדן באמצעות ארבעה מרכיבים בלבד. את החצילים והעגבניות נאפה בתנור במשך כחצי שעה. בזמן הזה ניתן כמובן להמשיך בהתארגנויות הבוקר הנוספות. כמה דקות לפני סיום האפייה, נכין את הפסטה ונעביר למסננת. כעת, נחמם במחבת מעט שמן זית, נוסיף את הפסטה, העגבניות והחצילים ונוסיף גבינה בולגרית. מערבבים במשך שתי דקות, מוסיפים מלח ופלפל והולכים לעבודה בידיעה שמחכה בבית ארוחה בריאה ומפנקת!

מיני פוקצ'ות עשויות מגבינה

מדובר במנה שילדים משתגעים עליה, ארוחה קלילה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. לצורך הכנת הבצק, השתמשו בקוטג' או גבינה לבנה, קמח תופח, שמן זית, ביצה ומעט מים. כעת הגיע שלב התוספות, תוכלו להתפרע ולהוסיף כל מה שאתם ויקיריכם אוהבים! נמליץ לגוון בין המאפים הקטנים והשונים, כך שתוכלו ליהנות ממבחר תוספות מזינות וטעימות. לאחר שלב התוספות, הכניסו לתנור לחצי שעה, או עד שהבצק מזהיב מלמעלה.

מאפינס קישואים וגבינות

אין ספק, כי מדובר במתכון הבריא ביותר ברשימה זו. חשוב לנו להראות כי ניתן לשמור על תזונה בריאה ועדיין ליהנות ממגוון מתכונים ב10 דקות. עבור מאפים אלו, נגרד בצל וקישואים באופן גס, נסחט שלא יישארו נוזלים ונטגן קלות עם שמן זית. בקערה נערבב קמח כוסמין, גבינה לבנה, גבינה בולגרית ועשבי תיבול לבחירתנו. נוסיף אל התערובת את הבצל והקישואים שטיגנו, ניתן להוסיף אותם חמים. נשמן תבניות מאפינס וניצוק לתוכן את המילוי. נאפה במשך עשרים וחמש דקות על חום של מאה שמונים מעלות.

קציצות טונה

עוד מנה שחביבה על ילדים ואורכת אפילו פחות מעשר דקות. נרוקן את הטונה מנוזלים ונשפוך לקערה. אל הקערה נוסיף ביצה, שום, עשבי תיבול לפי בחירתנו ופירורי לחם. נחמם שמן במחבת, ניצור קציצות מעוגלות ונטגן קלות. בערב, כשנחזור מהעבודה פשוט נחמם ונגיש לצד ירקות חתוכים וממרחים! ניתן אפילו להיות יעילים עוד יותר, להכין כמות כפולה ולהקפיא גם לפעמים נוספות.

תגובות

End of content

No more pages to load