מטוס קל, ככל הנראה מטוס ריסוס, התרסק באזור איבים שבנגב המערבי. צוותי כיבוי והצלה מתחנות שדרות ואשקלון הוזנקו למקום וכבר בנסיעתם למקום האירוע זיהו עשן שחור.
וידאו: מזירת האירוע (צילום: תיעוד מבצעי כיבוי והצלה)
לוחמי האש שהגיעו למקום ראו כי מדובר במטוס קל שבוער כליל ובשלב זה פועלים לכיבוי המטוס. מפקד האירוע בירר אלו חומרים מעורבים בדליקה, בכדי לגבש פעולות כיבוי נכונות ובמשנה זהירות אם ובמידה מדובר בחומרים מסוכנים. לוחמי האש ביצעו סריקה תוך פעולות הכיבוי בכדי לשלול לכודים או נפגעים.

באורח נס, הטייס נפגע רק באורח קל.
מפקד האירוע רשף יניב אלבז: "מדובר במטוס ריסוס קל שהתרסק באזור איבים, ביצענו פעולות כיבוי תוך הערכת מצב ויצירת קשר מול המפעיל לבירור סוג החומר שמעורב במטוס. לשמחתי אין מעורבות של חומרים מסוכנים והטייס נפגע קל. אנו מסיימים כרגע את פעולות הכיבוי ונפתחת חקירה במקום".
רוצים להתעדכן בכל החדשות לפני כולם?? הצטרפו אל קבוצת הווצאפ וקבלו עדכונים שוטפים: https://bit.ly/3iQmqmo
על פי ''שימוש הוגן'' המעוגן בסעיף 19 לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח-2007. מערכת ''ברנז'ה NEWS'' מכבדת זכויות יוצרים ועושה כל מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המועברים אלינו, לעיתים תוך כדי התרחשות חדשותית. אם זיהיתם בכתבות או הידיעות צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות למערכת ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: branzanews.br7@gmail.com