• 17 אוגוסט 2019

האפליקציה של ב’’ש

להורדת האפליקציה:

אלפי מבקרים נהנו ממנות כשרות בפסטיבל הטעמים שנערך בב''ש

במסגרת הפסטיבל בדיזיין פלוס - מתחם החנויות לעיצוב הבית הגדול בדרום, הוצגו מנות קונספט של השף אבי ביטון. הפסטיבל נמשך היום, חמישי, עד השעה 1:00

אורחי הכבוד בפסטיבל: מנכ''ל כיוונים, שלומי נומה. רוה''ע ב''ש רוביק דנילוביץ'. מנכ''ל הרשות לפיתוח הנגב, משה מור יוסף (צילום: הרשות לפיתוח הנגב)

פסטיבל הטעמים של ישראל נפתח אתמול בדיזיין פלוס - מתחם החנויות לעיצוב הבית הגדול בדרום, הממוקם בבאר שבע. הפסטיבל מתקיים במסגרת פרוייקט שדרת הפסטיבלים בנגב שבמסגרתו תומכת הרשות לפיתוח הנגב באירועים אזוריים ברחבי הנגב.
אלפי מבקרים הגיעו להנות ממגוון מנות קונספט ייחודיות וכשרות בהובלת השף אבי ביטון ומאירועים נוספים במתחם, גם היום, חמישי עד השעה 01:00 בלילה. 

וידאו: בברנז'ה NEWS הועבר שידור ישיר מתוך מתחם הפסטיבל
​​​​​​​


עיריית באר שבע, חברת כיוונים והרשות לפיתוח הנגב חברו לקיום הפסטיבל Eat & Drink. מנכ"ל הרשות לפיתוח הנגב, משה מור יוסף אמר: "הרשות לפיתוח הנגב גאה להוביל פסטיבלים אזוריים עבור תושבי הנגב ולהביא את התרבות, הבילוי והפנאי לקדמת הבמה בנגב".

בפסטיבל - מתחם ענק עם שלושה מטבחים פתוחים בהובלת השף אבי ביטון ("סוליקה", "קפה פופלר", "מזל טלה" ועוד...) שייצרו מגוון מנות קונספט ייחודיות במחיר סמלי של 35 ₪,  בר קוקטיילים מיוחד עם למעלה מ- 25 סוגים של קוקטיילים,  מתחם בירות בינלאומי, שדרת מעדנייה עם מוצרי גורמה של תושבי הדרום והעוטף, מופעי רחוב ומוסיקה, די ג'ייז והרכבים מוסיקליים. 

מנות השף אבי ביטון, בכשרות בהשגחת הרבנות, הוגשו בדוכנים (צילום: הרשות לפיתוח הנגב)
מנות השף אבי ביטון, בכשרות בהשגחת הרבנות, הוגשו בדוכנים (צילום: הרשות לפיתוח הנגב)

הפסטיבל, שמתקיים במסגרת שדרת הפסטיבלים של הרשות לפיתוח הנגב, יציע מגוון שילובים חדשים ומרגשים של אוכל ושתייה:
סטריט פוד חדשני, הכולל שלושה מטבחי ענק פתוחים בהובלת השף אבי ביטון, אשר ייצרו עשרות מנות שישימו דגש על טרנדים קולינריים ויימכרו במחיר סמלי של 35 ₪ למנה. 

בין המנות המוגשות:

*המטבח הישראלי*
* עראיס בקר וטלה - פיתה, בשר טלה, טחינה, סלסה עגבניות
* מעורב ירושלמי - פיתה, פרגיות, כבד ולבבות, טחינה, לימון כבוש
* שניצל מיני חלה - שניצל חם, לחמניית חלה מתוקה, ירקות טריים, איולי אריסה
* בורקס טלה - בורקס תפוא, בשר טלה, מלפפונים חמוצים, סלסה עגבניות, טחינה
* בורקס סביח - בורקס תפוא, חציל קלוי, ביצה, עגבניות, טחינה

*המטבח האיטלקי*
* פוקצ׳ה ארטישוק - ארטישוק איטלקי, עגבניות, רוקט, פרמזן
* פוקצ׳ה שמנת פטריות - קרם שמנת, פטריות, בזיליקום פרמזן
* רביולי תרד ריקוטה בשמנת ערמונים ובטטות
* ריזוטו פטריות כמהין שמנת ועשבי תבלין
* פיש אנד צ׳יפס

*המטבח האסייתי*
* קריספי גיוזה עוף ולמון גראס עם רוטב הויסין
* קארי ירוק - חלב קוקוס, בזיליקום, נתחי עוף
* קארי אדום - חלב קוקוס, עשבי תבלין, נתחי בקר 
* לחמניות באן, בשר בקר, חמוצים תאילנדים, איולי פיקנטי
* צלעות טלה - ויניגרט מזרח רחוק, סוכר דקלים, סויה

מדובר באירוע כשר בהשגחת הרבנות.

מנכ"ל כיוונים, המפיקה את הפסטיבל, שלומי נומה: "באר שבע ממשיכה להיות מוקד התרבות של ישראל ומזמינה את כולם לבלות בפסטיבל שכולו חגיגת טעמים".


תגובות

End of content

No more pages to load