באר שבע עם אוויר נקי ואיסור גמור לנוע במכוניות, ללא אינטרנט, סלולר ועם איסור מוחלט לפלוט מזהמים. לא זאת בלבד: היא יעד תיירותי שרק נבחרים מורשים לנסוע אליו וגם אז, יש תור ארוך. יש באר שבע כזו, תושביה נקראים באר שבעים והיא אפילו נוסדה לפני באר שבע שלנו. בעיירה מאוד מקפידים על הפרטיות שלהם. אין שם מרכזי קניות או מזרקות מים. כלי רכב נכנסים אליה בקושי. תושביה נעים בעיקר באופניים או בסוסים. אסור לזהם את האוויר.
באר שבע ממעוף הציפור (צילום: YOUTUBE)
באר שבע, עיר המפלים, ממוקמת במחוז גראנדי, אשר בטנסי. היא נוסדה הרבה לפני באר שבע שלנו, זו של המזרקות, על ידי באר שבע פורטר קיין, בשנת 1833, אחרי שגילתה, במעבה היער, מפלי מים עשירים בברזל, להם מיוחסים תכונות מרפא. היא הקימה במקום בית מרפא ומלונית, שהיו מאוד פופולריים בין נהגי הכרכרות שנעו בין צ'אטאנוגה למק'מיניוויל. בקיץ, חקלאי לוזיאנה היו בורחים אליה מחום הקיץ היוקד.
.png)
ב-1854, העיירה נרכשה על ידי סוחר עבדים, שהביא עימו את עבדיו, שהקימו את המלון המפואר השוכן במקום עד עצם היום הזה. בשנת 1940 המקום נרכש על ידי הכנסיה המתודיסטית והוא הפך לאתר מורשת אמריקאי.
כיום חיים בבאר שבע 447 איש. יש מעט מאוד טלפונים באתר המרפא הזה. אם תחייגו לשם (ניסינו), תענה לכם הספרנית. ולא, הם לא מוכנים להתחלף איתנו.
יש עוד באר שבע: היא ממוקמת בסנגל, אשר במערב אפריקה. באר שבע היא עיירה חקלאית, שפרויקט גידול הירקות שלה זכה בפרסום עולמי.
אם לא אהבתם את שתי הקודמות, אתה יכולים לבחור בבאר שבע אשר במחוז קוואזולו בדרום אפריקה. יש בה בעיקר ירוק, הרבה ירוק.
אנחנו, כמובן, נשאר בבאר שבע שלנו. בשבילנו היא המקורית, המקראית וזו עם האלופה ובעיקר, האנשים הטובים.
באר שבע, עיר המפלים, ממוקמת במחוז גראנדי, אשר בטנסי. היא נוסדה הרבה לפני באר שבע שלנו, זו של המזרקות, על ידי באר שבע פורטר קיין, בשנת 1833, אחרי שגילתה, במעבה היער, מפלי מים עשירים בברזל, להם מיוחסים תכונות מרפא.