• 16 אוקטובר 2019

האפליקציה של ב’’ש

להורדת האפליקציה:

פסטיבל ''אכול ושתה'' במתחם דיזיין פלוס

הפסטיבל, לו שותפים עיריית באר שבע, חברת הבת שלה כיוונים והרשות לפיתוח הנגב, ייערך בימים 31 ביולי ו-1 באוגוסט ויציע טרנדים קולינריים חדשים, לצד מוסיקה ואלכוהול

בשר טחון אפוי בפיתה, טרנד קולינרי חדיש (צילום: יח''צ)

עיריית באר שבע, חברת כיוונים והרשות לפיתוח הנגב עורכות את פסטיבל ''אכול ושתה'' - Eat & Drink.  הפסטיבל יתקיים במסגרת שדרת הפסטיבלים שמובילה הרשות לפיתוח הנגב בתאריכים 31/7/19 - 1/8/19 במתחם דיזיין פלוס (לשעבר השדרה השביעית), מדי ערב החל מ-19:00 - 01:00 בלילה.

מנכ"ל הרשות לפיתוח הנגב, משה מור יוסף: "הרשות לפיתוח הנגב גאה להוביל פסטיבלים אזוריים עבור תושבי הנגב ולהביא את התרבות, הבילוי והפנאי לקדמת הבמה בנגב". באירוע יהיה מתחם ענק עם שלושה מטבחים פתוחים בהובלת השף אבי ביטון ("סוליקה", "קפה פופלר", "מזל טלה" ועוד...) שייצרו מגוון מנות קונספט ייחודיות בעלות סמלית של 35 ₪,  בר קוקטיילים מיוחד עם למעלה מ- 25 סוגים של קוקטיילים, מתחם בירות בינלאומי, שדרת מעדנייה עם מוצרי גורמה של תושבי הדרום והעוטף, מופעי רחוב ומוסיקה  ודיג'ייז והרכבים מוסיקליים.

הפסטיבל, שמתקיים במסגרת שדרת הפסטיבלים של הרשות לפיתוח הנגב, יציע מגוון שילובים חדשים ומרגשים של אוכל ושתייה: סטריט פוד חדשני, הכולל שלושה מטבחי ענק פתוחים בהובלת השף אבי ביטון, אשר ייצרו עשרות מנות שישימו דגש על טרנדים קולינריים ויימכרו במחיר סמלי של 35 ₪ למנה

מנכ"ל החברה העירונית באר שבע, שלומי נומה: "באר שבע ממשיכה להיות מוקד התרבות של ישראל ומזמינה את כולם לבלות בפסטיבל שכולו חגיגת טעמים". 

תגובות

End of content

No more pages to load