אם אתן צורכות אופנה - אין סיכוי שלא שמתן לב לפרסום המסיבי על פתיחת סניף באר שבע של רשת האופנה 'דיוטי מוטי' המציעה ללקוחותיה אופנה טרנדית וצעירה במחירים נמוכים במיוחד.


פתיחת הסניף החדש המשתרע על שטח של 600 מ"ר בקומה השנייה של קניון עזריאלי הנגב, חגג בחמישי האחרון פתיחה רשמית וחגיגית. על הפתיחה היה אמון איתן ביטון, מפיק אירועים מהדרום, שארגן מייצגים בהשתתפות דוגמניות של אסתריקה נגיד. הללו הציגו בפני המוזמנים את אופנת 'דיוטי מוטי' במקום בובות ראווה. הכיבוד העשיר היה של ניסים אמר מקפריס.

התפאורה במתחם עוצבה בצבעי המותג בצורה מקצועית ובהמשך הערב התקיימה תצוגת אופנה מהדגמים הכי חמים של הרשת. בין האורחים הרבים שהגיעו לכבד את האירוע היו אנשי תקשורת, סלבס מקומי, אנשי עסקים מרחבי הארץ, מנהלי קניוני עזריאלי, מנהלי סניפי 'דיוטי מוטי' ומנהלת היח"צ קרן שני, האחראית על כל הקמפיין הפרסומי.


רשת 'דיוטי מוטי' מוכרת לחלק מהלקוחות מהסניף הראשון והוותיק בעיר אילת ומספקת ללקוחותיה את חוויית ה-Fashion express אשר מזוהה עם הרשת ואשר הפכה אותה ליעד חובה לפאשניסטיות.
תחלופת הדגמים והקולקציות הן על בסיס יומי. ברשת טוענים כי "אצלנו תמצאו את הקולקציה הכי חמה, הכי עדכנית והכי רלוונטית. כל זאת על מנת לאפשר לכל אחת ללבוש את מה שבא לה ולהתחדש עם פריטים שעושים לה טוב מתוך אמונה שבשביל אופנה - לא צריך משכנתא".

