• 15 אוקטובר 2018

האפליקציה של ב’’ש

להורדת האפליקציה:

מתכון פסטייה עם פירות יבשים לט"ו בשבט

מתכון מתקתק לט"ו בשבט: סיגרים מטוגנים עם גבינות ופירות יבשים שאף אחד לא יישאר אדיש אליהם

פסטייה לט"ו בשבט (צילום: אסף לוי)

חומרים למלית – 20 יחידות:

150 גרם בצל קצוץ 
200 גרם פטריות קצוצות 
300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת 
200 גרם גבינת פטה מגורדת 
30 גרם חמוציות 
30 גרם צימוקים 
30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים 
30 גרם אגוזי מלך קצוצים 
(אפשר לשחק עם הפירות היבשים איך שאוהבים להוסיף עוד סוגים או להוריד אם לא אוהבים)
כפית קינמון 
שליש כוס סילאן 

חומרים להכנת הסיגר:

חבילת עלי סיגר 
חצי כוס קמח 
כוס מים 

אופן הכנה:

ראשית מטגנים את הבצל הקצוץ ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות, מערבבים את שאר המרכיבים בקערה, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח, סילאן).
מערבבים את הקמח והמים עד שנוצר סוג של "דבק". 

אופן הגלגול: לשים 40 גרם בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה. לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים, לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה"דבק" יתייבש. 
מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם.

פסטייה לטו בשבט (צילום: אסף לוי)

המתכון באדיבות קפה גרג.

כתבות שיעניינו אותך...
תגובות

End of content

No more pages to load