• 28 מאי 2018

האפליקציה של ב’’ש

להורדת האפליקציה:

משה שגב מסעדת שף: כשר וטעים

בא לכם לשבוע וליהנות ממנות שף טובות ובמחירים מניחים את הדעת? נסו את מסעדת "משה שגב הכשרה" ביס פלאנט בבאר שבע. המסעדה שינתה קונספט, עוצבה מחדש והתווספו מנות על פי חזונם ודמיונם של שף משה שגב ושף מתי כץ

''שגב קונספט', מסעדה כשרה במתחם יס פלאנט באר שבע (צילום: חיה גולן)

המסעדה במתכונתה החדשה מציעה ארוחות עסקיות אטרקטיביות ותפריט ספיישלים משתנה בהתאם למוזה ששורה על השף, החל משעה 12:00 ועד השעה 17:00 מוגש תפריט העסקיות אשר כוללות בראש ובראשונה 8 מנות פתיחה שניתן לאוכלם כארוחה בפני עצמה במחיר אטרקטיבי של 19 ₪.

בין מנות הפתיחה המקדימות את המנה העיקרית בארוחות העסקיות, ניתן למצוא סלט נבטים וסלט שורשים בריאותי, כל אחד בנפרד, כרובית מוקפצת, טחינה, גוואקמולי עם אטריות אורז מטוגנות שזה "יאמי"  לגמרי ומרק קוקוס עם שברי בוטנים נפלא ומיוחד. אם אתם מתעקשים על דוגמא של ארוחה ב- 59 ש"ח בלבד, הנה היא לפניכם: מבחר הסלטים והמרק, עם כבד עוף עם פטריות ברוטב טריאקי, או שניצל וינאי פריך בחוץ ועסיסי בפנים, שניצל שאהוב מאוד על שגב, אגב, או סלט עוף עשיר במרכיבים ובטעם.

​​​​​​​

הלחמא עג'ון המוגש במסעדה הינו אחת המנות היותר פופולאריות שמורכבת ממלבן בצק אפוי ומעליו בשר בקר עם ניחוח שומן כבש, צנוברים, שקדים וטחינה מעל. מנה מעניינת אחרת היא הסלמונבורגר: אז ככה, כמו שיש המבורגר ויש, ניתן להזמין המבורגר מדג סלמון שהוא עדין בטעמו וחביב על ציבור חובבי הדגים שיכולים להתענג על עוד דגים בתפריט הספיישלים כמו פילה מוסר ים טרי בכמהין ועם גזר לבן, חציל שרוף, עטוף בקראסט של שקדים וגרידת תפוז. מנה אחרת ממנות הספיישלים שטעמה לעילא ולעילא היא קדירת לחי עגל, נתח בשר נימוח בפה שחייב בישול ארוך ומגיע עם עלה לזניה שנעשה במקום וקרם ארטישוק ירושלמי.

לדברי השף כץ שעובד ברשת שנים רבות, שגב שינה את הקונספט של המסעדה כי רצה לקרב אליו את הקהל הדתי והמסורתי שמזכיר לו את בית הוריו. לדברי כץ, הביקוש היה גם מצד חילוניים שמעדיפים מסעדת שף כשרה.

השף כץ, מנהלת המסעדה ענבל קארו והקונדיטורית מיכל חדד (צילום: חיה גולן)

אחרי שסיימתם לאכול, מצפה לכם הפתעה חיובית ושווה לקינוח. מדובר במבחר קינוחים לא שגרתיים שנעשים במקום - בידי שפית מנתיבות – מיכל חדד, שלמדה לא פחות ולא יותר אצל סטלה השופטת בתכנית האפייה הטלוויזיונית, "בייקאוף". מיכל הציעה עצמה למסעדה והלהיבה את שגב וכץ בקינוחים מרהיבים, יצירתיים וטעימים במיוחד שקשה להאמין שהם פרווה. למשל: מלבי מנגו מקרם מנגו, קרם קוקוס וגלידה – יאמי, יאמי. או קופסת תכשיטי עוגיות מקרון מרהיבת עין שכשפותחים אותה נראה כאילו היא אפופת עשן ומסתורין הנגרם מקרח יבש. מרהיב עין ומשגע חיך. חובבי השוקולד לא יעזו לוותר על מנת  השוקולד שמורכבת מסוגי שוקולד תוצרת עצמית בטעמים שונים ומוגשת כמו יצירת אמנות מפוארת. שאפו למיכל, פשוט אלופה! ענבל קארו, מנהלת המסעדה, הכריזה שהם זכו ושמיכל באמת הפתיעה אותם בכישרונה האדיר ובצניעות שלה. 

​​​​​​​

טלפון להזמנות: 072-3946319

כתבות שיעניינו אותך...
תגובות

End of content

No more pages to load